Huru hara puteri
bendahari kelas ahku (^_^) v

Saturday, 9 June 2012 @ 10:27 am | 0 Comment [s]

assalam.. hye oll..
entri kali ni pulak pasal bendahari kelas ahku..

korg mesti nak kenal kan sape?
hehehehe..

tadaaaaa..

Miss Jolice Leong a.k.a Mrs At-Tamimi


chomel kan??
tapi disebalik kechomelan dia..

perghh..

korg jgn la cari pasal dgn dia..
dia akan marah korg teruk2 punya..
ahku pun naik takut dgn dia bila dia start jeling kat org..

hahaha..

dia ni bab duit..
mmg bagi kat dia...
tengok la bila dia start kutip hutang..

siyesly..
mmg tak ubah mcm ah long @ ceti..
dia akan minta sampai dpt..
takde nye tunggu..

tak kira la cikgu tengah mengajar ke..
nak gi toilet..
mmg dia akan mintak..
so..
jaga2 la..

hahahaha..

dia ni..
ahku rasa satu je nak tegur perangai dia..

jolice.. y u olwes sleep in class?

hehehe..

kita kan dah nak STPM..
da na dekat da..
lagi bape bulan je lagi..

kalau awak nak suh saya ajar awak..
i'm on..
nanti set masa n tarikh..
insyaAllah saya ajar awak.. :)

p/s : dia ni dah berpunya..
so.. korg jgn harap nak minta number or fb dia..
ukeh?

hahaha :)




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

بسم الله الرحمن الرحيم
Hi alls. I'm human and blahblah goes here. one quote for all of you, you follow me, and I'll follow you back :D

START your day with BISMILLAHIRAHMANIRAHIM, and END it with ALHAMDULILLAH, remember that :P

If you never THANK Allah after every SMILE, then you have no right to BLAME Him for every TEAR


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


My Link-Link




The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Baldi Pink Yaya

Best View at GOOGLE CHROME!