Huru hara puteri
dasar penipu!

Monday, 18 June 2012 @ 8:06 pm | 0 Comment [s]

assalam..

hye oll..
hari ni ahku nak melempiaskan kemarahan
ahku kat dlm blog ni..
erk.. ada ke perkataan melempiaskan?

ahh..
biaq pi la..
ahku dah bengang..
peduli apa ahku..
kalau tak wujud perkataan ni dlm kamus dewan..
meh ahku wujudkan hari ni..

nak dijadikan citer..
hari tu hari kantin adeq ahku..
so.. dia nak buat la sweet dedication..

so ahku pun offer bisnes la kat budak india ni..
sbb dia pandai buat nama guna benang..
nama dia malar (nama tipu)
budak kelas ahku la kan..

so..
kiteorg dah setuju..
lepas tu dia buat la nama pakai benang tuh..

ni yg ahku nak komplen..
dah la masa nak buat nama tu lama..
janji 2 minggu..
tp bg kat ahku nak dekat sebulan..
dah tu pulak..
tak kemas..
nama pun salah..

haih geram ahku..
boleh pulak nak claim duit..

nak dijadikan citer..
ahku ada la ambik order drpd kwn2 dlm fb..
tapi ahku batal la order diorg..

then..
nama budak2 fb yg order tu..
ahku TAK pernah bg kat dia..

original namelist ada la nama budak2 yg ahku cancel tuh..
yg second namelist tu je yg ahku bg kat si malar ni..

ada la dlm 20 org yg beli..
harga yg ahku kene bayar..
rm35 je..

tapi dia ni punya nak tipu ahku..
kata ahku ada bg nama budak2 fb yg buat order kat dia..
dia ada buat nama benang untuk budak2 fb..

yg paling syok..
member dia boleh pulak sokong dia..
kata ahku ada bg kat dia..

hahaha..

harem..!

ahku baru je tunjuk order nama budak fb yg order tu TADI..
baru TADI ahku tunjuk kat diorg..
diorg boleh kata yg diorg buat..

banyak la korg nak tipu ahku..

mcm la ahku taktau..
korg perlukan duit tu sbb nak bayar duit kwn korg kan?
minggu lepas giliran dia..
tp dia tak dpt duit kutu dia..
sbb korg dah guna..
bila korg taktau nak cari mana duit..
korg tipu ahku..

sampai mati ahku tak caya kat korg..
penipu & pembelit..

baru puas ahti ahku taip dlm blog nih..
huh




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

بسم الله الرحمن الرحيم
Hi alls. I'm human and blahblah goes here. one quote for all of you, you follow me, and I'll follow you back :D

START your day with BISMILLAHIRAHMANIRAHIM, and END it with ALHAMDULILLAH, remember that :P

If you never THANK Allah after every SMILE, then you have no right to BLAME Him for every TEAR


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


My Link-Link




The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Baldi Pink Yaya

Best View at GOOGLE CHROME!