Huru hara puteri
menantu pilihan yg seterusnya :)

Wednesday, 27 June 2012 @ 11:30 pm | 3 Comment [s]

assalam...
hye olllssss :)

today kan..
ai nak citer kat yu ol..
pasal sorg gadis nih..

jeng jeng jeng..

tadaaaa...


Ms Farah Liyana Bt Robaen..

honestly ai ckp kat yu ol..
ini gadis..
sangat2...

baek + chantek + ayu + lembut

hehehe..

sangat sesuai untuk dibuat calon menantu..

siyes..
kalau korg jadikan dia ni bini korg..
ai gerenti yu..
yu tak akan menyesal..

hehehe

ok.. antara ciri2 yg ada pada gadis ini adalah..

jeng jeng jeng...

mempunyai sifat2 keibuan..
erk..

sentiasa tenang...
panik? ah.. tolak tepi.. heee

sopan santun..
fffuuuu... cair iman doe..


nasib la ai ni pmpn..
kalau tak dah lama ai jumpa parents yu tau..

hehehehe

dia ni merupakan salah seorg pakar kaunseling
yg belum di iktiraf oleh lembaga kaunseling se-Malaysia..

hehe..
nak tau sbb ape..

dia ni selalu je ada time free na bg kaunseling kat org..
tambah2 bila ke-mental-an ahku dlm kelas dah sampai kemuncak..
konfirm kene kaunseling ngan dia..

hehehe..

to miss farah..
i lap u..
muah muah..

hehehehe..

jangan marah ai tau..

p/s : dia ni masih lagi solo ya...
sape2 yg berkenan nak buat calon isteri ke..
calon menantu ke..
mak angkat..
adeq angkat ke..
kaka angkat ke..
skandal ke..

boleh la inbox ahku..
nnti ahku kasi borg..
korg isi..
then ahku akan buat temuduga secara tertutup..

sebarang bantahan atau bangkangan atau kuih bengkang
tidak akan di layan..

oh lupa..
she was made in malaysia..

'belilah barangan buatan malaysia'
dijamin berkualiti..


ahakz..





Older Post | Newer Post
The Disclaimer

بسم الله الرحمن الرحيم
Hi alls. I'm human and blahblah goes here. one quote for all of you, you follow me, and I'll follow you back :D

START your day with BISMILLAHIRAHMANIRAHIM, and END it with ALHAMDULILLAH, remember that :P

If you never THANK Allah after every SMILE, then you have no right to BLAME Him for every TEAR


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


My Link-Link




The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Baldi Pink Yaya

Best View at GOOGLE CHROME!