Huru hara puteri
next member :)

Sunday, 10 June 2012 @ 6:40 pm | 0 Comment [s]

assalam :)
hye oll..

hari ni..
ahku nak sambung balik buat entri pasal budak kelas ahku..
hahaha..

ingat hari ni nak buat dua entri je pasal member2 ahku..
bukan nye apa..
sakit kepala ahku nak describe mike sume..

bila ahku baca balik apa yg ahku buat utk diorg..
pergh.. mmg geli otak doe..

hehe..

tanpa membuang masa..
ahku memperkenalkan..
calon parti kelas ahku..

tadaaaa...

Dato' Adam B Tajul Muraz

jawatan beliau tidak dpt dinyatakan
utk mengelak drpd sbrg konspirasi dan kontroversi

hahahahaha

ni gambaq dia


haaaa..
ada gaya pemimpin dak?

haha..
dia ni selalu buat persidangan dgn tuan speaker
tak kira la bila2..
selalu nya time2 masa terluang ke..
time cikgu tak masuk kelas..
time2 mcm tu la diorg aktif buat persidangan..

hahaha..

part ni.. mmg ahku tak tau la dato'
kalau salah..
saya minta maaf dato'
maklum la...
saya ni kerani je dato'..

hahahaha

dato' ni ahku tak tau la sama ada dia single or not..
kalau nak tau..
tanya la dato' ni sendiri ye..
kalau na fb dia..
boleh lah pm ahku..

dun worry..
dato' ni peramah org nye..
mana la tau..
kut2 satu kepala dgn dia..
boleh lah dia bg korg tender..

hahaha..

ahku gurau je..

p/s : dato.. saya dah tak larat nak bodek..
bulan depan jgn lupa naik kan gaji saya..
20%

hahaha..




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

بسم الله الرحمن الرحيم
Hi alls. I'm human and blahblah goes here. one quote for all of you, you follow me, and I'll follow you back :D

START your day with BISMILLAHIRAHMANIRAHIM, and END it with ALHAMDULILLAH, remember that :P

If you never THANK Allah after every SMILE, then you have no right to BLAME Him for every TEAR


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


My Link-Link




The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Baldi Pink Yaya

Best View at GOOGLE CHROME!