Huru hara puteri
antara Harry Potter dengan MUET~

Friday, 27 July 2012 @ 8:11 pm | 0 Comment [s]


hye olls..

selamat berbuka puasa dan menjalani solat maghrib!!!

uhke..

hari nih ahku sedih weh..
sedih gila bhaiii...

hahahaha..

ahku terpaksa pilih antara satu..
antara Harry Potter dengan MUET..

hahahahaha..

mesti korg fikir ahku gila kan?
peduli apa ahku..

hahahaha...

korg tau tak betapa ahku minat gila harry potter tuh..
sume citer dia ahku dah baca and tengok filem dia..

ada kawan ahku ckp mcm ni kat ahku..

weh.. ang bukan da tengok filem dia dah ke?
buat apa lagi nak tengok filem dia lagi..
fokus la kat MUET ang..

ahku balas balik...

ang kan dah tengok cite korea ang banyak kali kat youtube..
asal ang nak tengok lagi kat tb?

huahuahuahua...

kan dah kene troll ngan ahku..

takpa la..

taun ni je pun ahku last..
lagi 4 bulan je ambek STPM..
tak sampai pun 4 bulan actually..

and..

MUET ahku esok..
28 july 2012

so..

wish me the best ya!

doa2 kan lah ahku dapat band 4 atau 5..

thanks ya peminat2 ahku semua..
yg banyak berikan sokongan in and out kat ahku..
yg banyak ada kat samping ahku bila ahku jatuh bangun..

ahku syg korg..

hahahahahaha..

p/s : perasan pulak.. mcm la ahku ni ada peminat..
takpe.. teringin gak nak bergaya mcm artis2 kat luar sana tuh..

hahahaha




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

بسم الله الرحمن الرحيم
Hi alls. I'm human and blahblah goes here. one quote for all of you, you follow me, and I'll follow you back :D

START your day with BISMILLAHIRAHMANIRAHIM, and END it with ALHAMDULILLAH, remember that :P

If you never THANK Allah after every SMILE, then you have no right to BLAME Him for every TEAR


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


My Link-Link




The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Baldi Pink Yaya

Best View at GOOGLE CHROME!