Huru hara puteri
budak-budak

Tuesday, 24 July 2012 @ 9:32 pm | 3 Comment [s]


hye olls..

hari ni ahku nak citer pasal sumone nih..
budak2 lagi..

baru form 3..
dah gatal nak bercinta..

uuisyy..
kasarnya ayat..

hahahaha..

peduli apa ahku..

dia duk la post status yg jiwang2 kat fb dia..
and menyemak kan wall ahku..

mesti ada org ckp..
ang ni sebuk je hal org..
lantak dia la dia nak buat apa..

haaaa..

ahku jawab mcm ni..

ni la pemikiran org melayu..
jangan duk sebuk hal org la..
jangan duk jaga tepi kain org la..

itu la.. ini la..

ampa tau dak..
budak2 muda yg duk bercintan cintun ni..
diorg ni mukan tahu apa2 pun..

baik buruk pun susah nak beza..
ahku tak kata la ahku ni baik sgt..
ahku pun pernah remaja..

even ada member ahku sendiri bangga bila tidur dengan boyfriend dia..
ahku ulang ea.. BANGGA..
siap kata kiteorg yg takde boyfriend ni..
minah ketinggalan zaman tau dak..

bila org melayu banyak lakukan maksiat..
siap zina lagi..
tau pulak malu..
lepas tu mula la nak tuding jari kat org lain..
salahkan mak bapak la..

haih..

baru budak2 lagi dah ada boyfriend..
dah tu pulak..
bila kua dating..
pegang2 tangan.. peluk2.. cium2..
tak rasa dosa..

bila member2 diorg ajak gi clubbing..
pergh.. marah..
siap kata mcm nih..

weh.. mana boleh masuk disko..
haram beb.. dosa.. eh.. kau tak takut tuhan ke?

eh.. habis..
yg ko duk peluk2 awek ko tuh..
tak haram ke?
tak dosa ke..?

budak budak..
ahku pernah tegur budak2 yg mcm nih..
korg tau ahku dpt ape..?

siap kene sindir.. kene kutuk and kene perli lagi..
mungkin cara ahku tegur tu tak betul kut..

yang ahku sakit ahtinya bila ahku tegur..
diorg ckp mcm ni :

eh kak.. diri sendiri pun tak betul..
ada ahti nak tegur kiteorg..
ukur baju dibadan sendiri la kak..
jangan duk jaga tepi kain org lain..

ahku bengang la.. last sekali ahku ckp kat diorg mcm nih :

haahh..
elok lah tu..
nanti bila kau dah nazak..
nak mati..
jangan lupa gi kedai kain..
beli kain putih sendiri..
kau mandi sendiri..
and kau kapan sendiri..
lepas tu kau gali kubur kau sendiri..
kau masuk dlm tuh..
then kau kambus sendiri..

toksah duk mintak tolong org lain..
and
jangan duk susahkan org lain..

>.<



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

بسم الله الرحمن الرحيم
Hi alls. I'm human and blahblah goes here. one quote for all of you, you follow me, and I'll follow you back :D

START your day with BISMILLAHIRAHMANIRAHIM, and END it with ALHAMDULILLAH, remember that :P

If you never THANK Allah after every SMILE, then you have no right to BLAME Him for every TEAR


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


My Link-Link




The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Baldi Pink Yaya

Best View at GOOGLE CHROME!