Huru hara puteri
lelaki crocodile land.. huahua ^^

Wednesday, 18 July 2012 @ 8:53 pm | 0 Comment [s]


hye olls..
today, ahku nak citer pasal..

crocodile land..

hahaha...

oh my english~

lantak lah.. peduli apa ahku..
english ahku teruk ke ape ke...

ukeh..

back to our story..

apa perasaan korg..
kalau korg ada boyfriend..

then boyfriend korg ada skandal dgn pmpn lain..
bila mesej dgn girl lain..
siap tulis syg.. madu.. jantung manis.. lalink..

sakit ahti tak?

mesti sakit an? konfirm an?

kadang2 ahku rasa kesian giler kat awek budak tuh..
kene tipu hidup2 dengan boypreng dia..

haih..

dunia dunia..

tak ke mana un dgn boypreng and girlpreng tuh..

memang la kalau dah jodoh tak ke mana..

awat pasal bab2 kapel..
korg pandai..

bila bab study...

kalau dah fail tuh.. tak ke mana...

haaaa..

kan pedas ayat ahku..

kadang2 dlm hidup ni..
sekali sekala kita kene terima juga nasihat org lain..
kene bukak kotak pemikiran kita..

tp kalau budak yg bg nasihat kat kau tuh
siap hina kau mcm kes ahku dalam entri lepas..
kau jgn lepaskan dia..
dia mmg patut dicampak ke dalam gaung...

hahaha..

ahku melawak jak..

to adeq yg berkenaan... :

why dont u study first..
boyfriend second..

tengok mcm akak ni..

single and not available
study didahulukan.. boyfriend dikemudiankan..

hehehehe




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

بسم الله الرحمن الرحيم
Hi alls. I'm human and blahblah goes here. one quote for all of you, you follow me, and I'll follow you back :D

START your day with BISMILLAHIRAHMANIRAHIM, and END it with ALHAMDULILLAH, remember that :P

If you never THANK Allah after every SMILE, then you have no right to BLAME Him for every TEAR


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


My Link-Link




The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Baldi Pink Yaya

Best View at GOOGLE CHROME!