Huru hara puteri
tolonglah bagi idea kat ahku...

Thursday, 26 July 2012 @ 11:54 pm | 1 Comment [s]


hye olls..

kalau ahku nak mintak tolong korg2 yg baca blog ahku ni boleh tak?
tolong bagi idea and pendapat..
tak kira la apa2 jenis pendapat pun..

cikgu ahku bagi karangan yg 'terbaek' punya..
and ahku nak buat sendiri..
taknak plagiat daripada mana2 esei org lain..

kalau ahku cari isi2 kat internet..
ahku akan berkecenderungan untuk menyalin semua isi2 dia..

so..

ahku amat memerlukan pendapat korang..
korang boleh la bg tau isi2 korg kat ruangan komen..






korg klik kat number tuh ea..

tak pun..

korang boleh la tinggalkan kat chat box ea..

tolong tau..
korg mmg baik la..
mesti pahala korang bulan puasa ni bertambah an?

thanks ya..
i lebiu oll

btw.. ni soalan dia :

Kemerosotan displin dalam kalangan pelajar semakin mencemaskan kita. 
Dalam usaha hendak membendung gejala yang tidak sihat ini 
ada pihak yang menyarankan hukuman rotan dipratikkan di sekolah semula. 
Guru perlu diberi kuasa untuk merontan pelajar-pelajar yang melanggar displin sekolah.
Sejauh manakah anda bersetuju bahawa rotan merupakan faktor utama yang dapat menyelesaikan masalah displin?

tolong ya..
thanks tau ^^




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

بسم الله الرحمن الرحيم
Hi alls. I'm human and blahblah goes here. one quote for all of you, you follow me, and I'll follow you back :D

START your day with BISMILLAHIRAHMANIRAHIM, and END it with ALHAMDULILLAH, remember that :P

If you never THANK Allah after every SMILE, then you have no right to BLAME Him for every TEAR


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


My Link-Link




The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Baldi Pink Yaya

Best View at GOOGLE CHROME!