Huru hara puteri
ahku sedih :'(

Monday, 6 August 2012 @ 2:22 pm | 0 Comment [s]


hye..

korg.. ahku sedih la..
sedih sangat2..

ada org ckp ahku lesbian..
hanya kerana ahku tak ade boyfriend..
and ahku selalu berkepit dgn perempuan..

ahku tak marah kalau dia ckp ahku lesbian..
sbb dia mungkin tak mengenali diri ahku yg sebenar2 nya..

setiap org berhak meluahkan pendapat dia..
tapi jangan la sampai menghina ahku..

korg tau tak dia ckp ape kat ahku?
dia ckp mcm ni..

hamba Allah :
eh puteri.. asal ea ahku tengok kau asyik berkepit dgn perempuan je?
kau takde balak ke?? member2 yg rapat dgn kau takde balak jugak ea?

ahku :
ahku takde boyfriend.. still single.. and not available buat masa ni..
just nak fokus kat study dulu.. member2 ahku ada yg ada boyfriend.. ada yg takde.. knp ea?

hamba Allah :
member ko yg takde boyfriend tuh mesti dah terkena suey (sial) ko kan?
tu sbb diorg takde boyfriend.. ye la.. mcm mana diorg nak ada boyfriend..
lelaki nak ngorat diorg pun.. bila nampak diorg jalan dgn kau..
tak jadi laki nak ngorat.. kau pakai mcm kampung.. tak reti nak fesyen..
memang patut la kau takde boyfriend.. sape ntah yg nak kat kau..

to that hamba Allah..
terima kasih ea..

sebab buat ahku terfikir kan sumthing..

kau hot.. famous.. cantik..
ahku tak hot.. tak famous mcm kau.. tak secantik kau..

tapi ahku bersyukur sebab ahku tak secantik kau..
kau tau kenapa?
sebab kalau ahku secantik kau..
ahku akan b'kecenderungan
untuk menayangkan aurat ahku kat org lain..

ahku bersyukur ahku tak ada boyfriend weh..
kau tahu kenapa?
sebab ahku yakin.. kalau ahku takde boyfriend..
ahku tak kan terlibat dgn zina hati..

ahku bersyukur gila weh sbb ahku rapat dgn perempuan..
ko tau kenapa?
sbb ahku tahu ahku akan terhindar dari mcm2 maksiat..
and ahku dapat jaga batas pergaulan ahku..

ahku bersyukur kawan2 ahku tak ada boyfriend weh..
kau tahu kenapa?
sekurang2 nya.. dosa mike kurang sbb mike tidak bergaul bebas dgn lelaki..

to that girl.. :
thank you very much..

sebab buat ahku rasa special..

btw.. satu je pesanan ahku utk kau..

''biar org kutuk kita pakai baju ketinggalan zaman..
jangan sesekali kita pakai baju akhir zaman..''

and..

hot.. famous.. cantik..
benda tu tak bawa kita ke mana..
bila mati nanti.. semua benda tuh akan hilang..
yg tinggal.. apa amalan yg kau buat kat dunia nih..

ahku maaf kan ko..
tipu la kalau ahku tak sedih.. tak terkilan..
cuma ahku malas nak gado2.. lagi pun bulan ramadhan..

semoga kau diberi hidayah oleh Allah..
amin..




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

بسم الله الرحمن الرحيم
Hi alls. I'm human and blahblah goes here. one quote for all of you, you follow me, and I'll follow you back :D

START your day with BISMILLAHIRAHMANIRAHIM, and END it with ALHAMDULILLAH, remember that :P

If you never THANK Allah after every SMILE, then you have no right to BLAME Him for every TEAR


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


My Link-Link




The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Baldi Pink Yaya

Best View at GOOGLE CHROME!