Huru hara puteri
classmate time~

Wednesday, 20 June 2012 @ 7:13 pm | 0 Comment [s]

assalam..
hye olls..

hari ni ahku nak sambung balik citer pasal budak kelas ahku..
hehe..

dah lama dah rasanya ahku stop post pasal dak kelas ahku..
hehehe..

skg ni..
ahku nak post pasal member laki kelas ahku..

tadaaaa...


nama dia..
Muhd At-tamimi B Azman

star rugby..
hehehehe...

menjadi kegilaan budak2 kelas..
ahakz..
ye ke?? hehehehehe

dia ni agak pendiam sikit kut..
nak kata selalu bising..
tak la sgt..

tapi bab kutuk mengutuk..
sindir menyindir..
mmg dia la org nye..
hehehehe..

member ahku ada la jugak ckp pasal dia..
dia ni takde la hensem sgt..
tapi dia ada daya tarikan dia yg tersendiri..
yg boleh buat girls minat kat dia..

hehehe..

bukti?

bukti dia..
tengok la budak2 kelas ahku..
mcm mana diorg 'addicted' to him...

hehehehe


kang kalau dia baca..
mesti kembang kempis kan hidung ke telinga dia..
hahahaha..
maklum lah..
dalam mengutuk.. ada gak yg puji..

lagi..
nak cerita apa ea..
ahku da ta de idea la weh..

maklum la.. penat..
minggu sukan la katakan..
busy gila2..

haaa..

apa2 pun..
ahku doakan kau berjaya..
dpt 4 flat dalam exam..
biar kita sama2 masuk U..


insyaAllah..
kau boleh buat..
study la lebih sikit..
tinggal bape bulan je lagi..

ai.. ai.. ganbatte kudasai !

p/s : mamat ni dah 'berpunya'
hampa kalau nak kenal dgn dia..
hampa kene face minah ni dulu.. (klik sini)

hehe :)





Older Post | Newer Post
The Disclaimer

بسم الله الرحمن الرحيم
Hi alls. I'm human and blahblah goes here. one quote for all of you, you follow me, and I'll follow you back :D

START your day with BISMILLAHIRAHMANIRAHIM, and END it with ALHAMDULILLAH, remember that :P

If you never THANK Allah after every SMILE, then you have no right to BLAME Him for every TEAR


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


My Link-Link




The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Baldi Pink Yaya

Best View at GOOGLE CHROME!